Přijď si k nám vypůjčit knihu

Víš, že pro knížku nemusíš jen do městské knihovny, ale můžeš si ji vypůjčit i u nás ve škole?

Na 2. stupni máme dokonce knihovny dvě. Jednu na konci chodby v 2. patře. Zde jsou knihy volně k odběru. Co si vybereš, to si vezmeš. Nemusíš nic nikomu hlásit. Do této knihovny můžeš také klidně přinést nějakou knížku z domu. Prostě ji vložíš do poličky, aby byla k dispozici pro všechny.

A ještě je tady super posezení 😉

Druhá knihovna je pak na klíček v multimediální učebně. Vybereš si ze seznamu a přijdeš za mnou o velké přestávce do kabinetu ČJ. Napíšu si tvé jméno a knížku ti půjčím. Tu pak musíš zase vrátit stejnou cestou.

Myslím, že se nám v posledních letech podařilo nashromáždit velmi zajímavé a čtivé knihy určené žákům 2. stupně. Některé z nich znáš možná z čítanek, nebo také jako filmové adaptace. S mnoha z nich se setkávají žáci, kteří mají čtenářskou dílnu. Myslím, že by všem potvrdili, že v knihovně máme k vypůjčení opravdu skvělé knihy. Ať už máš rád dobrodružné romány, hororové historky, psychologická dramata, knihy s historickými náměty, nebo něco vtipného či ve formě komiksu – vše se u nás najde 😊 Proto neváhej a přijď si knihu vypůjčit!

Seznam knih k vypůjčení (https://www.slovacka.cz/skola/skolni-zakovska-knihovna) je proklikávací, takže si o každém titulu můžeš přečíst informace z databáze knih, zjistit o čem kniha je, jak ji hodnotí další čtenáři apod.

TIP KNIHOVNÍKA:

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Prašina

Dopisy ztraceným

Mgr. Markéta Mikuličová

Adresa školy

Základní škola Břeclav, Slovácká 40
příspěvková organizace
Slovácká 2853/40, 690 02 Břeclav 

Ředitel školy

Mgr. Martin Janošek
Telefon: +420 515 518 101
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fakturační údaje

IČ: 60680709
ČÚ: 86-1846600207/0100