Srdíčkový den překonal očekávání

Dne 22. 4. 2022 proběhl na naší škole Srdíčkový den. Do přípravy a realizace této akce se s chutí zapojily Tereza Průdková a Charlotte Peterková z 6.A, Natálie Psotová z 9.A, Amálie Frýdková ze 7.B a Šárka Kordiovská z 8.C.

Jsme nadšeni z toho, kolik se do této charitativní akce pořádané školním parlamentem zapojilo žáků, rodičů a pedagogů. Její výsledek překonal finanční částku z minulého roku a vybralo se kouzelných 14050,- korun, což je více než dvojnásobek a moc nás to těší. Dvě naše paní učitelky věnovaly také finanční částku, kterou obdržely od svých kolegů jako dar k narozeninám, což je nádherný počin.

I když jsme letos zažádali organizaci Život dětem, o. p. s, aby poskytla naší škole více dárkových předmětů k prodeji, brzy se všechny vyprodaly a mrzí nás, že se nedostalo zřejmě na všechny, kteří chtěli koupí předmětu přispět. Děti byly podpořeny, že už jen zájem a chuť se zapojit a pomáhat jsou skvělé.

Velmi touto cestou děkujeme všem, kteří měli chuť se zapojit a těm, kteří se zapojili do Srdíčkového dne, který připadl na dnešní den, Den Země. Země, naše planeta, to jsou i lidé na ní. A je krásné cítit a vnímat kolik otevřených srdcí je na naší škole. Těch, kteří pomáhají podporovat srdečné lidské klima na naší planetě.

Jsme rádi, že můžeme PODPOROVAT děti, které to potřebují a jsme rádi, že VY jste při tom s námi. Velmi si toho vážíme.

Za školní parlament s úctou a přáním všeho dobrého

Jana Pláteníková (koordinátor ŠP)

V Břeclavi 22. 4. 2022

Adresa školy

Základní škola Břeclav, Slovácká 40
příspěvková organizace
Slovácká 2853/40, 690 02 Břeclav 

Ředitel školy

Mgr. Martin Janošek
Telefon: +420 515 518 101
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fakturační údaje

IČ: 60680709
ČÚ: 86-1846600207/0100