Informace k lyžařskému kurzu 7.B, 7.C, 7.D

Vytvořeno: 15. 01. 2023

Termín: 27. 2. 2023 (PO) – 3. 3. 2023 (PÁ)

Místo:
UBYTOVÁNÍ:
Rekreační středisko Lorien, Nekoř 254, PSČ 561 63, tel.: 465 625 126, 777 731 725
SKIAREÁL:
http://www.skiricky.cz/
Cena LVK: 3.100,- Kč (doprava, ubytování, strava)
Kapesné: Dle možností + doporučujeme maximálně 2.500,- Kč na lyžařské vleky (v závislosti na lyžařských dovednostech)

Instruktoři:
Vedoucí kurzu: Mgr. Jana Zikmundová; tel.: 603 593 216, email: jzikmundova@slovacka.cz
Mgr. Ivona Pospíšilová, Marek Ošmera, Ing. Adam Formánek, Mgr. Jan Hloch.
Zdravotník: Bude doplněno...

Odjezd:
pondělí 27. 2. 2023 v 7.00 hodin od školy po naložení věcí do autobusu (sraz v 6.40, buď na školním dvoře nebo před hlavním vchodem - bude upřesněno)
Příjezd:
pátek 3. 3. 2023 kolem 17.00 hod. Žáci budou mít rozchod až po úklidu všech školních věcí.

V den odjezdu a příjezdu využijte parkovací prostory před školou nebo školní parkoviště z ulice Žižkova.

Škola nabízí zapůjčení lyžařského vybavení (lyže, lyžáky, hůlky, lyž. helma)
Zapůjčení školního lyžařského vybavení je zdarma.
Škola nabízí možnost seřídit lyže ve škole kvalifikovaným technikem. Termín bude potvrzen přes EduPage.

Povinná dokumentace:

  • Lékařská způsobilost (pozor na platnost! Musí být vydáno nejpozději 3. 3. 2021 - platnost potvrzení je nově 2 roky, pokud nedošlo ke změně zdr. stavu)
  • Bezinfekčnost (datum totožný se dnem odjezdu 27. 2. 2023)
  • Doklad o seřízení vázání, pokud nebude seřízeno ve škole, musí obsahovat jméno, název lyží a vázání - datum dokladu nesmí být starší než 1 rok
    {jd_file onlinelayout==Files Layout Single Line v3.2}
    {jd_file file==3 count==0}
    {jd_file file==2 count==0}

Doporučený seznam věcí:
Lyžařské vybavení, oblečení na lyžování, na vycházky a do chaty, dvoje rukavice, šálu (šátek), lyžařské boty, lyžařské brýle, obuv do sněhu, toaletní potřeby, krém na opalování, jelení lůj, léky pravidelně užívané předat zdravotníkovi kurzu, náhradní dioptrické brýle, sluneční brýle.

Věci berte s rozmyslem, ať nejsou zavazadla objemná a těžká! Několikrát se překládají a nosí!

Pokud žákům bývá špatně při jízdě, vybavte je dostatečným množstvím léků proti nevolnosti.

Upozorňujeme, že lyžařské boty musí být uloženy v uzavíratelné pevné tašce, stejně tak helma (ne igelitka). Lyže musí být s hůlkami pevně svázány!

Upozorňujeme, že v pondělí se od školy odjíždí přímo na svah do Říček (oblečení na sobě, příp. v příručním zavazadle, jídlo na celý den, začínáme večeří).

Kontaktní údaje

Adresa školy
  • Základní škola Břeclav, Slovácká 40
  • příspěvková organizace
  • Slovácká 2853/40, 690 02 Břeclav
Fakturační údaje
  • IČ: 60680709
Bankovní spojení
  • 86-1846600207/0100
  • (Komerční banka)
Datová schránka
  • ID datové schránky: hpkdtwx
Resortní identifikátor školy

Hlavní kontakty

Kancelář, spojovatelka
Ředitel školy
VŠECHNY KONTAKTY

 

Jak se k nám dostanete

autobusová zastávka

Slovácká

autobusová zastávka

Jana Palacha

Slovácká 40,
Břeclav

ZOBRAZIT TRASU

Spojme se

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.